Vrijwilligers

ZONDER JOU GEEN SCHEVENINGEN LIGHT WALK

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een wandelevenement in Scheveningen, waarbij professionaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan! Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken houden en die de organisatie die dag graag willen helpen. Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn:

  • Medewerker stempelpost: Jij bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op.
  • Medewerker start/finish: Je helpt de deelnemers bij het verkrijgen van de startnummers, je begeleid hen naar de start en/of deelt de medaille uit.
  • Medewerker locatie: Je bent verantwoordelijk voor één of meerdere locaties waar de deelnemers langs of doorheen wandelen.
  • Verkeersregelaar: Als verkeersregelaar sta je op en rondom het parcours en zorg je ervoor dat het parcours verkeersvrij blijft voor de deelnemers.
  • Voor- en achterlopers: De voorlopers checken of het parcours klaar is en de achterlopers geven aan dat zij de laatste loper zijn waarna alles opgeruimd kan worden.
  • Parcoursverantwoordelijke: je bent verantwoordelijk voor een deel van het parcours.

 

Welke taak jij ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Er zijn veel verschillende functies tijdens de Scheveningen Light Walk, maar welke functie past nu het beste bij je? Lees hier meer over de taken.

WAAROM VRIJWILLIGER WORDEN?

• Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig evenement in Scheveningen.
• Gratis lunchpakket en gratis koffie/thee op de dag van het evenement.

AANMELDEN

Wil je als vrijwilliger ondersteunen bij The de Scheveningen Light Walk? Dit kan middels het online inschrijfformulier

Heb je vragen, stuur dan een e-mail.

Behalve je persoonsgegevens vragen wij naar welke vrijwilligerstaken jouw voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat je voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden. Daarnaast zijn er aan het vrijwilligerswerk voor de Scheveningen Light Walk een aantal regels verbonden.