Parkeren

Voordelig parkeren tijdens de Scheveningen Light Walk

Voordelig en makkelijk parkeren tijdens de Scheveningen Light walk kan in Parkeergarage BKS - Strand, de grootste parkeerplaats van Scheveningen. Het is vanaf hier slechts vijf minuten lopen naar de start van de 12,5 en 18,5 km en de finish van alle afstanden. 

Je kunt tijdens het inschrijven voor €10,- een parkeerkaart bestellen. Heb je je al ingeschreven, maar heb je nog geen parkeerkaart besteld? Je kunt dan een parkeerkaart bestellen door in te loggen op jouw account en te klikken op 'voeg producten toe'. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de deelnemers van de Scheveningen Ligt Walk, wacht dus niet te lang met bestellen.

Je ontvangt in de infomail, die ongeveer één week voorafgaand aan het evenement wordt verstuurd, indien je een parkeerkaart hebt aangeschaft, jouw startnummer en een bevestiging dat je een uitrijkaart hebt aangeschaft. Op vertoon van deze e-mail kun je inrijden bij de parkeergarage. Wanneer je je startbewijs op de dag van het evenement met deze e-mail ophaalt, ontvang je ook een uitrijkaart. 

Bestellen

Parkeren Madurodam
Ook als je de Kids Light Walk of de 7,5 km loopt en start in Madurodam kun je dichtbij de startlocatie parkeren. Je kunt voor €8,50 parkeren op het parkeerterrein van Madurodam. Uitrijden is mogelijk op ieder gewenst moment. Tevens is er beveiliging aanwezig. Reserveren vooraf is niet mogelijk. Met tram 9 is het vanaf halte Kurhaus 6 minuten naar Madurodam. De laatste tram naar Madurodam gaat om 00.43 uur. Kijk op www.htm.nl voor de actuele reisinformatie.