Parkeren

Voordelig parkeren tijdens de Scheveningen Light Walk

Voordelig en makkelijk parkeren tijdens de Scheveningen Light walk kan in Parkeergarage BKS - Strand, de grootste parkeerplaats van Scheveningen. Het is vanaf hier slechts vijf minuten lopen naar de start van de 12,5 en 18,5 km en de finish van alle afstanden. 

Je ontvangt jouw uitrijkaart – indien besteld – bij het ophalen van jouw stempelkaart. Tijdens het inrijden neem je een kaartje bij de slagbomen. Tijdens het betalen steek je eerst jouw parkeerkaart in de automaat. Vervolgens steek je de - door ons uitgegeven - uitrijkaart in de automaat zodat je niets hoeft te betalen. De parkeerkaarten zijn inmiddels uitverkocht.

 

 
Parkeren Madurodam
Ook als je de Kids Light Walk of de 7,5 km loopt en start in Madurodam kun je dichtbij de startlocatie parkeren. Je kunt voor €8,50 parkeren op het parkeerterrein van Madurodam. Uitrijden is mogelijk op ieder gewenst moment. Tevens is er beveiliging aanwezig. Reserveren vooraf is niet mogelijk. Met tram 9 is het vanaf halte Kurhaus 6 minuten naar Madurodam. De laatste tram naar Madurodam gaat om 00.43 uur. Kijk op www.htm.nl voor de actuele reisinformatie.