Parcours

Wandelend op ontdekkingstocht door Scheveningen? Dat kan! Schrijf je in voor dit spectaculaire wandelevenement, de Scheveningen Light Walk. 

De Scheveningen Light Walk is een uniek wandelevenement. Vier afstanden brengen de wandelaars door een prachtig verlicht Scheveningen. Het is een uniek georganiseerde avondwandeling met uitgestippelde routes van 5,5 km (Kids Light Walk), 7,5 km, 12,5 km en 18,5 km. Onderweg zijn er vele spectaculaire (licht)acts te bewonderen en kun je genieten van verschillende lekkernijen die passen bij de tijd van het jaar.

Bij het concept van de Scheveningen Light Walk draait het om de unieke ervaring van het parcours in combinatie met de verschillende acts en de winterse sferen. Het wedstrijdelement ontbreekt tijdens dit wandelevenement waardoor de wandelaars in alle rust kunnen genieten van hetgeen het vernieuwde parcours te bieden heeft. 

LOCATIES

Hieronder vind je binnenkort een overzicht van o.a. de sfeervolle acts en andere belangrijke locaties die aan het parcours worden toegevoegd. Bekijk deze pagina regelmatig om de updates in de gaten te houden.