De Scheveningen Light Walk is een uitje voor het hele gezin

images

Bij de Scheveningen Light Walk staan er deze editie weer vele verrassende acts langs de route, waaronder een aantal acts die voor alle leeftijden indrukwekkend zijn. Met de vroege start van de 7km vanaf 17.30 uur is deze wandeltocht ook geschikt voor gezinnen. Er zal nog lang worden nagepraat over de bijzondere avondwandeling.

Licht speelt een rol in alle acts bij de Scheveningen Light Walk. De wandeltocht van 18, 12 of 7km start bij het vallen van de schemering, waardoor de route in het donker wordt afgelegd. Iedere deelnemer ontvangt een petje met lichtje, waardoor iedereen zijn eigen lichtbron heeft. Daarnaast moedigt de organisatie de wandelaars aan om zichzelf te verlichten met extra (kerst)lampjes.

Op zaterdag 10 december worden er een aantal monumentale gebouwen belicht en lichtkunstwerken in Scheveningen geplaatst. Ook zijn er dj’s, muzikale acts en vuurspuwers aanwezig. Een hoogtepunt zijn de flyboarders die spelen met water en vuur. Je kijkt je ogen uit!

Familiewandeling
De route van 7km is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Op deze kortere route ontvangen alle deelnemers ook een oliebol. Kinderen onder de 12 jaar kunnen tegen gereduceerd tarief meewandelen, iedereen tot en met 6 jaar kan gratis meedoen.

Inschrijven
Het is nog mogelijk om in te schrijven voor alle afstanden. Een aantal startwaves zitten al vol. Iedereen die zich voor 28 november inschrijft zal de wandelkaart thuis ontvangen. Meer informatie en inschrijven kan via https://www.scheveningenlightwalk.nl/inschrijven/