Inschrijving magische Scheveningen Light Walk geopend

images

Zaterdag 11 december vindt de vierde editie van de Scheveningen Light Walk plaats. Het leukste wandelevenement in de donkere en gezellige wintermaand. Duizenden sportieve wandelaars trekken de wandelschoenen aan en wandelen 7, 12 of 18 km door een magisch verlicht Scheveningen. De organisatie verwacht dit jaar zo'n 8.000 deelnemers.

Vanuit Scheveningen is een mooie route uitgezet. Onderweg worden de lopers verrast met bijzondere lichtgevende- en muzikale acts uit binnen- en buitenland en kunnen ze genieten van versnaperingen die passen bij de tijd van het jaar. Bij de finish worden alle lopers warm onthaald met een herinneringsspeldje en kunnen ze nagenieten van hun prestatie.

Nu het kabinet een nieuw perspectief heeft aangegeven, zijn wij hoopvol gestemd dat het evenement in december veilig kan verlopen. Er komen steeds meer, verschillende vaccins beschikbaar en ook de testmogelijkheden worden uitgebreid. Dat zijn, afgezien van alle onzekerheden, gunstige factoren bij de bestrijding van Covid-19. Wij volgen de ontwikkelingen nauwgezet en zullen alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijde

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij
De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij is verbonden aan de vierde Scheveningen Light Walk. De stichting, die in één adem genoemd wordt en onlosmakelijk verbonden is met Scheveningen, komt jaarlijks vele malen in actie voor zwemmers en watersporters, maar ook voor de beroepsvaart. De KNRM, voor een groot deel afhankelijk van haar vrijwillige redders, is voor haar voortbestaan volledig afhankelijk van donateurs en sponsoren. Het boothuis van de KNRM is deze editie van de Scheveningen Light Walk ook weer onderdeel van de route. Tijdens het inschrijven krijg je de mogelijkheid om een vrijwillige donatie te doen.

Inschrijven
Inschrijven voor de Scheveningen Light Walk kan hier.

Inschrijving geopend!

De inschrijvingen voor de Scheveningen Light Walk op 10 december 2022 zijn geopend. Als je stond ingeschreven voor een vorige editie blijft je startbewijs geldig. Schrijf je nu in!

Lees meer