Nog tien dagen tot de magische wandeltocht

images

Over tien dagen is het al zover. De magische wandeltocht door Scheveningen.  De Scheveningen Light Walk is een uniek wandelevenement. Vier afstanden brengen de wandelaars door een prachtig verlicht Scheveningen. Het is een uniek georganiseerde avondwandeling met uitgestippelde routes van 5,5 km (Kids Light Walk), 7,5 km, 12,5 km en 18,5 km. Onderweg zijn er vele spectaculaire (licht)acts te bewonderen en kun je genieten van verschillende lekkernijen die passen bij de tijd van het jaar. Maar dat is niet alles. Benieuwd wat nog meer? Lees dan verder.

Parkeren

Parkeren - BKS Strand
Heb je een uitrijkaart aangeschaft? Inrijden is mogelijk vanaf zaterdag 14.00 uur. Je kunt je auto laten staan tot uiterlijk 14.00 uur op zondag 15 december. Wil je eerder inrijden of langer blijven staan dan kan dit, maar de extra gemaakte kosten zijn voor eigen rekening. Je ontvangt jouw uitrijkaart – indien besteld – bij het ophalen van jouw stempelkaart. De uitrijkaarten zijn uitverkocht.

Het adres van de parkeergarage is Zwolsestraat 426, 2587 VK in Den Haag


Parkeren - Madurodam
Wandel je de Kids Light Walk of de 7,5 km? Je kunt de gehele dag parkeren bij Madurodam voor €8,50,-. Je hebt na het evenement ruim de tijd om uit te rijden. Met tram 9 kun je gemakkelijk vanaf de finish weer terugkomen bij Madurodam. Deze tram rijdt tot 00.43 uur. Parkeertickets voor Madurodam kun je vooraf niet reserveren.

Pierproeverij en afterwalk borrel
De Pier heeft exclusief voor de deelnemers van de Scheveningen Light Walk een 'walking diner' samengesteld. Je kunt voor €12,50 bij diverse eettentjes op De Pier een aantal lekkernijen verkrijgen. De strippenkaart kan van 14.00 uur tot 22.00 uur worden ingeleverd tijdens de Scheveningen Light Walk. Het menu bestaat uit een Pomodori soepje en een pizzapunt van Veni Vidi Pizza, Frietjes van Par Hasard en een burgertje bij Beach Burgers & Beers.

Na de wandeling zijn alle deelnemers welkom op De Pier voor een afterwalk borrel. De huis DJ van De Pier zorgt voor een gezellige sfeer. De Pier blijft speciaal voor alle deelnemers van de Scheveningen Light Walk geopend tot 00.00 uur. Je kunt tijdens het inschrijven voor €12,50,- een strippenkaart voor de Pierproeverij bestellen. Heb je je al ingeschreven, maar heb je nog geen strippenkaart besteld? Je kunt dan t/m 12 december een strippenkaart bestellen door in te loggen op jouw account en te klikken op 'voeg producten toe'.

Winterkoning en Winterkoningin
Ben jij of zijn jullie dit jaar de meest opvallende verschijning tijdens de Scheveningen Light Walk? Ga voor een outfit vol lichtjes, kies voor een in het oog springend kostuum of iets in de kerstsfeer. Niets is te gek! Maak onderweg op het fotopunt jullie beste foto en stuur deze voor 17 december naar info@scheveningenlightwalk.nl Op 19 december maken we de winnaars - gekozen door de vakjury - via Facebook bekend. 

Wat kan je winnen? ⠀
 Cool event Scheveningen biedt een giftcard t.w.v. €100,- aan. Te besteden bij de aangesloten restaurants van de Entrada Group⠀
▪ Het Aquaris Hotel stelt een overnachting voor 2 personen beschikbaar (o.b.v. beschikbaarheid)

Madurodam
Madurodam is tijdens de Scheveningen Light Walk sfeervol verlicht. Naast de start van de Kids Light Walk en de 7,5 km zullen ook de wandelaars van de 12,5 km en 18,5 km door de miniatuurstad lopen. Madurodam is een uitstekende locatie voor een korte stop. Even opwarmen en genieten van het – tegen betaling – aanbod van winterse versnaperingen zoals glühwein, warme chocomelk of een hot dog.

Hotelarrangement
Ook dit jaar biedt het Carlton Beach Hotel **** een hotelarrangement aan om de wandelaars een onvergetelijk weekend te bieden. Alle afstanden finishen op het strand bij De Pier, wat op nog geen vijf minuten lopen van het Carlton Beach Hotel ligt. 

Heb je na de wandeling geen zin om naar huis te rijden of wil je onbezorgd genieten van een heerlijke nachtrust? Reserveer nu en duik na de magische wandeltocht lekker jouw bed in en wordt wakker met rollende golven op de achtergrond met een heerlijk ontbijt met uitzicht op zee! Klik hier voor meer info. 

Have a royal winter!
De Haagse, koninklijke stad aan zee viert de laatste maanden van het jaar met winterse evenementen door heel de stad. Laat je verrassen door de schitterende lichtprojecties van The Hague Highlights, struin langs de wondermooie winterstalletjes van de Royal Christmas Fair op het Lange Voorhout of zwier over de schaatsbaan aan zee. Warm vervolgens op bij een van de verwarmde terrassen en geniet van winterse drankjes en gerechten. Meer lezen? Klik dan hier.

De Scheveningen Light Walk gaat niet door op 12 december 2020.

De Scheveningen Light Walk gaat dit jaar helaas niet door. Vanwege de ontwikkelingen rondom COVID-19 hebben we besloten om de sfeervolle avondwandeling door een verlicht Scheveningen uit te stellen naar zaterdag 11 december 2021.