Belangrijk nieuws uit Scheveningen

images

Als nieuwe organisatie zijn we druk bezig om een onvergetelijke derde editie te organiseren. We willen jullie daarom op de hoogte stellen van het feit dat de organisatie er in geslaagd is voor de editie 2019 een verzekering af te sluiten in geval van ‘extreme weersomstandigheden’. Voor meer informatie, lees hier de algemene voorwaarden.

Voordelig parkeren
Voordelig en makkelijk parkeren tijdens de Scheveningen Light walk kan in Parkeergarage BKS - Strand, de grootste parkeerplaats van Scheveningen. Het is vanaf hier slechts vijf minuten lopen naar de start van de 12,5 en 18,5 km en de finish van alle afstanden. 

Je kunt voor €10,- een parkeerkaart bestellen door in te loggen op jouw account en te klikken op 'voeg producten toe'. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de deelnemers van de Scheveningen Light Walk, dus wacht niet te lang met bestellen. Heb je reeds een parkeerkaart bijbesteld omdat je deze vorig jaar niet kon verzilveren, is dit gedeelte niet voor jou van toepassing.

Hotelarrangement Carlton Beach
Ook dit jaar hebben de Scheveningen Light Walk en het Carlton Beach Hotel **** de handen ineen geslagen om de wandelaars een onvergetelijk weekend aan te bieden. 

Heb je na de wandeling geen zin om naar huis te rijden of wil je onbezorgd genieten van een heerlijke nachtrust? Duik dan na de magische wandeltocht jouw bed in op nog geen vijf minuten lopen van De Pier en wordt wakker met rollende golven op de achtergrond met een heerlijk ontbijt met uitzicht op zee! Je kunt al vanaf €90,- overnachten in het weekend van het evenement. Meer informatie? Klik hier. 

Let op: gebruik de code LIGHT tijdens het reserveren in het veld ''Add Code''.

Inschrijving geopend!

De inschrijvingen voor de Scheveningen Light Walk op 10 december 2022 zijn geopend. Als je stond ingeschreven voor een vorige editie blijft je startbewijs geldig. Schrijf je nu in!

Lees meer