Extra's

Scheveningen staat zaterdag 14 december helemaal in het teken van de Scheveningen Light Walk. Doe een opvallende outfit aan, ontdek de diverse eettentjes tijdens de Pierproeverij, gooi de heupen los tijdens de afterwalk borrel, geniet na afloop van de wandeling van een heerlijke nachtrust in het Carlton Beach Hotel en beleef de volgende dag de Royal Winter in de stad en aan zee.

Pierproeverij

De Pier heeft exclusief voor de deelnemers van de Scheveningen Light Walk een 'walking diner' samengesteld. Je kunt voor €12,50 bij diverse eettentjes op De Pier een aantal lekkernijen verkrijgen. De strippenkaart kan van 14.00 uur tot 22.00 uur worden ingeleverd tijdens de Scheveningen Light Walk. Het menu bestaat uit een Pomodori soepje en een pizzapunt van Veni Vidi Pizza, Frietjes van Par Hasard en een burgertje bij Beach Burgers & Beers.

Na de wandeling zijn alle deelnemers welkom op De Pier voor een afterwalk borrel. De huis DJ van De Pier zorgt voor een gezellige sfeer. De Pier blijft speciaal voor alle deelnemers van de Scheveningen Light Walk geopend tot 00.00 uur. 

Je kunt tijdens het inschrijven voor €12,50,- een strippenkaart voor de Pierproeverij bestellen. Heb je je al ingeschreven, maar heb je nog geen strippenkaart besteld? Je kunt dan t/m 12 december een strippenkaart bestellen door in te loggen op jouw account en te klikken op 'voeg producten toe'.

Bestellen

 

   

    

Winterkoning & Winterkoningin

Ben jij of zijn jullie dit jaar de meest opvallende verschijning tijdens de Scheveningen Light Walk? Ga voor een outfit vol lichtjes, kies voor een in het oog springend kostuum of iets in de kerstsfeer. Niets is te gek! Maak onderweg op het fotopunt jullie beste foto en stuur deze voor 17 december naar info@scheveningenlightwalk.nl Op 19 december maken we de winnaars - gekozen door de vakjury - via Facebook bekend. 

Wat kan je winnen? ⠀
 Cool event Scheveningen biedt een giftcard t.w.v. €100,- aan. Te besteden bij de aangesloten restaurants van de Entrada Group⠀
▪ Het Aquaris Hotel stelt een overnachting voor 2 personen beschikbaar (o.b.v. beschikbaarheid)

Have a Royal Winter

De Haagse, koninklijke stad aan zee viert de laatste maanden van het jaar met winterse evenementen door heel de stad. Laat je verrassen door de schitterende lichtprojecties van The Hague Highlights, struin langs de wondermooie winterstalletjes van de Royal Christmas Fair op het Lange Voorhout of zwier over de schaatsbaan aan zee. Warm vervolgens op bij een van de verwarmde terrassen en geniet van winterse drankjes en gerechten. 

Meer informatie

 

   

    

Hotelarrangement

Ook dit jaar biedt het Carlton Beach Hotel **** een hotelarrangement aan om de wandelaars een onvergetelijk weekend te bieden. Alle afstanden finishen op het strand bij De Pier, wat op nog geen vijf minuten lopen van het Carlton Beach Hotel ligt. 

Heb je na de wandeling geen zin om naar huis te rijden of wil je onbezorgd genieten van een heerlijke nachtrust? Reserveer nu en duik na de magische wandeltocht lekker jouw bed in en wordt wakker met rollende golven op de achtergrond met een heerlijk ontbijt met uitzicht op zee!

Dag Kamertype Prijs
Vrijdag Single kamer v.a. €105,-
  Double kamer v.a. €120,-
Zaterdag Single kamer v.a. €110,-
  Double kamer v.a. €125,-
Zondag Single kamer v.a. €90,-
  Double kamer v.a. €105,- 


Deze prijzen zijn per kamer en inclusief ontbijt, maar exclusief city tax a €4,45 p.p.p.n. (ter plaatse te voldoen). Let op: gebruik de code LIGHT tijdens het reserveren in het veld ''Add Code''.

Reserveren