Extra's

Scheveningen staat zaterdag 10 december 2022 helemaal in het teken van de Scheveningen Light Walk. Doe een opvallende outfit aan, ontdek de diverse eettentjes tijdens de Pierproeverij.

Pierproeverij

De Pier heeft exclusief voor de deelnemers van de Scheveningen Light Walk een Pierproeverij samengesteld. Voor €19,00 kun je bij diverse eettentjes een aantal lekkernijen verkrijgen. Na de wandeling is iedereen welkom op De Pier voor een afterwalk borrel. Je kunt een strippenkaart voor de Pierproeverij bijbestellen tijdens het inschrijven. Heb je je al ingeschreven, maar heb je nog geen strippenkaart besteld? Je kunt dan een strippenkaart bestellen door in te loggen op jouw account en te klikken op 'voeg producten toe'.

   Niet alleen de Scheveningen Light Walk is een uniek maar ook de stad Den Haag heeft veel te bieden. Maak er dus een gezellig weekend van met vrienden en familie en boek een overnachting in een van de hotels in Scheveningen.

Inschrijving geopend!

De inschrijvingen voor de Scheveningen Light Walk op 10 december 2022 zijn geopend. Als je stond ingeschreven voor een vorige editie blijft je startbewijs geldig. Schrijf je nu in!

Lees meer