Extra's

Scheveningen staat zaterdag 10 december 2022 helemaal in het teken van de Scheveningen Light Walk. Doe een opvallende outfit aan, versier jezelf met lichtjes en wandel mee! Maak de avond compleet met de Pierproeverij.

Pierproeverij

De Pier heeft exclusief voor de deelnemers van de Scheveningen Light Walk een Pierproeverij samengesteld. 

Maak van de Scheveningen Light Walk een gezellig avondje uit, hoe begin je die nou beter dan met een culinaire wandeling over de Pier! Speciaal voor de wandelaars hebben we een “Pierproeverij” samengesteld.

De proeverij begint in de Italiaanse keuken van “Veni Vidi Pizza” waar u kan genieten van een heerlijke pomodorie soep en een Italiaanse mini pizza, vervolg je wandeling naar “Friterie Par Hasard” voor huisgemaakte frites. Om de proeverij geheel in stijl af te sluiten kun je genieten van een heerlijke mini burger van "Beach, Burger & Beers”.

Iedereen is uiteraard welkom om na afloop van de Scheveningen Light Walk langs te komen voor een afterwalk borrel!

Voor €16,00 krijg je deze Pierproeverij. Je kunt een strippenkaart voor de Pierproeverij bijbestellen tijdens het inschrijven. Heb je je al ingeschreven, maar heb je nog geen strippenkaart besteld? Je kunt dan een strippenkaart bestellen door in te loggen op jouw account en te klikken op 'voeg producten toe'.

Je kunt gebruik maken van de Pierproeverij tussen 10.00 en 00.00 uur.

   Niet alleen de Scheveningen Light Walk is een uniek maar ook de stad Den Haag heeft veel te bieden. Maak er dus een gezellig weekend van met vrienden en familie en boek een overnachting in een van de hotels in Scheveningen.