Extra's

Scheveningen staat zaterdag 11 december 2021 helemaal in het teken van de Scheveningen Light Walk. Doe een opvallende outfit aan, ontdek de diverse eettentjes tijdens de Pierproeverij en geniet na afloop van de wandeling van een heerlijke nachtrust in het Carlton Beach Hotel of het Europa Hotel Scheveningen.

Deze informatie betreft editie 2021 en wordt bijgewerkt zodra nieuwe informatie voor handen is.

Pierproeverij

De Pier heeft exclusief voor de deelnemers van de Scheveningen Light Walk een Pierproeverij samengesteld. Voor €16,00 kun je bij diverse eettentjes een aantal lekkernijen verkrijgen, zoals een pomodorie soepje en pizzapunt van Veni Vidi Pizza, frietjes van Par Hasard en mini burger van Burgers. Na de wandeling is iedereen welkom op De Pier voor een afterwalk borrel. Je kunt een strippenkaart voor de Pierproeverij bijbestellen tijdens het inschrijven. Heb je je al ingeschreven, maar heb je nog geen strippenkaart besteld? Je kunt dan een strippenkaart bestellen door in te loggen op jouw account en te klikken op 'voeg producten toe'.

   

Winterkoning & Winterkoningin

Ben jij of zijn jullie dit jaar de meest opvallende verschijning tijdens de Scheveningen Light Walk? Ga voor een outfit vol lichtjes, kies voor een in het oog springend kostuum of iets in de kerstsfeer. Niets is te gek! Maak onderweg op het fotopunt jullie beste foto en maak kans op een overnachting voor 2 personen bij het Aquaris hotel in Scheveningen.Niet alleen de Scheveningen Light Walk is een uniek maar ook de stad Den Haag heeft veel te bieden. Maak er dus een gezellig weekend van met vrienden en familie en boek een overnachting in een van de hotels in Scheveningen.

    

Carlton Beach Hotel

Heb je na de wandeling geen zin om naar huis te rijden of wil je onbezorgd genieten van een heerlijke nachtrust? Duik dan na de magische wandeltocht jouw bed in het Carlton Beach Hotel **** op vijf minuten loopafstand in en wordt wakker met rollende golven op de achtergrond met een heerlijk ontbijt met uitzicht op zee! Je kunt al vanaf €135,- overnachten in het weekend van het evenement.

Reserveren

 

Europa Hotel Scheveningen

Het prachtige Europa Hotel Scheveningen ligt als geen ander hotel in Nederland. Op slechts 198 stappen van het uitgestrekte strand en de Pier van Scheveningen en direct aan de bruisende boulevard met het AFAS Circustheater. Hier voelt u zich welkom na een dag aan het strand of in Den Haag. 's Avonds kunt u in het Europa Hotel Scheveningen genieten van heerlijke gerechten en een goed glas wijn in het populaire restaurant SALT Coastal Bistro & Bar.

Reserveren

Inntel Hotel Den Haag Marina Beach

De “zeilen” van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach schitteren tegen een achtergrond van zee en strand. Dit iconische hotel telt 13 verdiepingen en heeft een prominente positie op de kop van het Noordelijk havenhoofd. Het is de plek voor een gezonde dosis Vitamin Sea. Het hotel biedt een prachtig uitzicht over de Noordzee, het Noorderstrand en de skyline van Den Haag. Pak een moment van pure ontspanning in Spa Flow en maak uw verblijf compleet met een lunch of diner bij Bar & Brasserie Willem I. Reserveer nu met 20% korting.

Reserveren

Voordelig parkeren tijdens de Scheveningen Light Walk

Voordelig en makkelijk parkeren tijdens de Scheveningen Light walk kan in Parkeergarage BKS - Strand, de grootste parkeerplaats van Scheveningen. Het is vanaf hier slechts vijf minuten lopen van de finish van alle afstanden. 

Je kunt jouw uitrijkaart – indien besteld – afhalen bij de finish op vertoon van je startkaart. 

Inrijden is mogelijk vanaf 14.00 uur op zaterdag 11 december 2021. Uitrijden is mogelijk tot 14.00 uur op zondag 12 december 2021.  

Bij het verlaten van de parkeergarage heb je de kaart die je ontvangt bij het inrijden van de parkeergarage niet nodig. Ook hoef je bij het verlaten van de parkeergarage niet langs de betaalautomaat (mits je niet voor 14.00 uur bent ingereden op zaterdag of na 14.00 uur de garage verlaat op zondag). Je kunt tijdens het uitrijden de uitrijkaart in de automaat stoppen/scannen bij het verlaten van de parkeergarage.

Scheveningen Light Walk verplaatst naar 2022

De Scheveningen Light Walk is vanwege de coronamaatregelen voor 2021 afgelast. Deelnemers die reeds ingeschreven staan hebben een e-mail met meer informatie ontvangen. De eerstvolgende editie zal op 10 december 2022 plaatsvinden.

Lees meer