Event info

De Scheveningen Light Walk is een uniek wandelevenement wat voor de vierde keer zal plaatsvinden. Drie wandel-afstanden brengen de wandelaars door een prachtig verlicht Scheveningen. Het is een uniek georganiseerde avondwandeling met uitgestippelde routes van 7 km, 12 km en 18 km. Onderweg zijn er vele spectaculaire (licht)acts te bewonderen.

Bij het concept van de Scheveningen Light Walk draait het om de unieke ervaring van het parcours in combinatie met de verschillende acts en de winterse sferen. Het evenement start zodra de avond valt, je loopt dus in het donker. Voor de acts is het belangrijk dat het donker is, er zullen dus ook stukken onverlicht zijn op het parcours, houd hier rekening mee. Er is geen wedstrijdreglement, je hebt voldoende tijd om het parcours te wandelen. De finish sluit om 23.45 uur. 

Zaterdag 10 december 2022

 

Tijd     Activiteit   
16.30 - 17.10 uur     Start 18 km   
17.30 - 17.50 uur     Start 7 km (vroege start, ook geschikt voor kinderen)   
18.10 - 19.20 uur     Start 12 km   
19.40 - 19.50 uur      Start 7 km   
23.45 uur     Sluiting finish  

 


Onder voorbehoud van wijzigingen. 

UITLEG AFSTANDEN  

  • Als deelnemer kun je bij jouw inschrijving zelf aangeven welke afstand je wilt wandelen en op welk tijdstip je wilt starten. 
  • Wil je later wijzigen van afstand dan kun je dit zelf aanpassing in jouw account (door in te loggen via het online inschrijfformulier) mits de andere afstanden nog niet zijn uitverkocht. 
  • Wijzigen van afstand kan tot en met 28 november 2022 (indien niet uitverkocht), hierna is het niet meer mogelijk om een andere afstand te wandelen.
Inschrijving geopend!

De inschrijvingen voor de Scheveningen Light Walk op 10 december 2022 zijn geopend. Als je stond ingeschreven voor een vorige editie blijft je startbewijs geldig. Schrijf je nu in!

Lees meer